Programma 2018

De artiesten op de vrijdagavond 

 

Lust For Live

Dynamisch; energiek en strak. Dit is een powertrio. Krachtige vocals van Nina Verkuil met fraaie koortjes van de geweldige drummer Sicko Octovianus en een even geweldige bassist Nathan Gibbs. Verfrissende uitvoeringen van covers en fraaie eigen songs.

Lust For Live speelt zowel covers als originele nummers.

Ze kunnen hun repertoire gemakkelijk aanpassen aan covers, alleen originele songs of een combinatie van beide.

 

Fusebox

Fusebox SetVexy 1De stoppen slaan door bij de shows van Fusebox! De beste en meest beschamende meezingers komen voorbij, Veelal verwerkt in vette medleys.

Bij deze coverband staan feest, gekkigheid en bovenal gezelligheid centraal.

Als een achtbaan gaan de mannen door alle genres heen; van Backstreet Boys tot Hazes, langs AC/DC richting Nielson, door een looping naar The Beatles. Dat alles nét even origineler en met íets meer ballen dan je gewend bent. Als jij het naar je zin hebt… hebben zij het ook. Fusebox verveelt nooit!

 

De artiesten op de zaterdagmiddag

MCM, LIVE ON STAGE!

MCM

We kennen MCM van voorgaande jaren waar ze ons telkens weer wisten te verrassen met de geweldige hoeveelheid talent die onze jongste muzikanten uitstralen. Met een

MCM

groot concert zullen de leerlingen van Music Coach Marieke een tal van nummers gaan spelen.

MCM, de inmiddels bekende muziekschool van Marieke Immink, geeft zowel zang, slagwerk en gitaarlessen aan beginners en gevorderden.

Allerlei muziekstijlen zullen aan bod gaan komen, gezongen en gespeeld door de leerlingen hetzij alleen of in groepsverband.
Daarnaast zullen ook de leraren hun kunnen laten zien (en horen) met een speciaal gevormde lerarenband.

Reden genoeg om zoveel talent samen op het podium mee te maken, want Beusichem heeft wellicht meer popstars dan je op het 1e gezicht zou vermoeden..

 

De artiesten op de zaterdagavond

The Passengers

thePassengers2jpgDe reis van The Passengers begon zoals elk sterk verhaal met 2 vrienden aan de bar. Wilde plannen en hoogmoed zijn tot bloei gekomen in een muzikale reis waarvan het einde nog niet in zicht is. Gepassioneerde muzikanten en een fanatieke frontman bieden een energiek en dansbare sfeer. De juiste combinatie van repertoire, authentieke uitstraling en doorlopend entertainment voorziet iedere gelegenheid van een onuitwisbare herinnering.

The Passengers zijn met hun beschaafd volume geschikt voor elk denkbaar evenement. Zo hebben The Passengers als compacte mobiele coverband al vele diners, bruiloften, recepties, festivals, huiskamers, bedrijfsevenementen, premières en theaters de avond van muziek voorzien. De liefde voor de grootste bands en entertainers aller tijden; Frank Sinatra, Elvis, Johnny Cash, The Doors, maar ook Mumford & Sons en Dolly Parton klinken door in swingende bewerkingen van hedendaagse pop- en rocksongs. Je herkent Avicii en The Offspring, maar ook Katty Perry en Britney Spears worden niet geschuwd.

 

Buurvrouw Jansen

Foto BJBuurvrouw Jansen, de band uit Culemborg die van ieder feest een beleving maakt. Vernoemd naar de buurvrouw die in de jaren ‘80 iedere zaterdagochtend door het bandje wat naast haar op zolder oefende werd wakker gespeeld.

Nu zijn ze al enkele jaren ‘terug van weggeweest’ En hoe!! Dansen, lachen, meezingen, luisteren en genieten. De 6-koppige formatie bestaat uit Petra (zang), Diane (zang, sax), Paul (bas), Lambèrt (toetsen), Daniël (gitaar) en Hans (drum).

 

 

 

Dweilorkesten op zondag 

 

Lingerakkers Deil

De blaaskapel is een groep uit de fanfare die begin jaren zeventig is opgericht naar aanleiding van regelmatige medewerking bij carnavalsvereniging “De Kluitenkloppers” van Rhelico. Door deze optredens kregen ze een grote naamsbekendheid en worden sindsdien dan ook regelmatig uitgenodigd om een serenade te brengen bij een huwelijk of verjaardag. Ook bij openingen van winkels of avondjes van personeelsverenigingen zijn ze van de partij.

Lingerakkers Deil

Amicitia

Blaaskapel amicitia Lienden bestaat uit muzikanten van muziekvereniging Amicitia die het leuk vinden om hun “andere” muzikale klanken te laten horen. Ze zijn in 2011 begonnen met deze kapel en inmiddels hebben we al enkele leuke optredens mogen verzorgen. De Blaaskapel staat onder leiding van Richard van Ingen.

 

blaaskapel amicitia lienden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burengerucht

Blaaskapel Burengerucht kun je vinden op feesten, markten, bruiloften, verjaardagen, dweildagen, Koningsdag, braderieën, rommelmarkten en ga zo maar door. Voor een vrolijke noot op jouw feest, eventuele boekingen en verdere informatie, kun je contact opnemen met André van Mourik.

blaaskapel burengerucht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Korenmaaiers Beusichem

De Korenmaaiers is het dweilorkest van Excelsior. In dit onderdeel wordt vooral muziek gespeeld die je buiten op straat hoort. De Korenmaaiers dweilen ieder jaar bijvoorbeeld over de Beusichemse Feestmarkt en Kermis. Maar ook treden zij als Zwarte Piet op rondom Sinterklaas in Amersfoort en doen zij mee aan blaaskapellen festivals zoals de Zoelense Dweildag. De Korenmaaiers oefenen om de week op woensdagavond in ‘t Zoetzand onder leiding van Cees van Leeuwen.