Volgende paardenmarkt

 

Paardenjaarmarkt 2024

De paardenjaarmarkt wordt elk jaar gevierd op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in het weekend van de derde zaterdag van juni. Dit jaar wordt op 13, 14, 15 en 16 juni weer een feest te georganiseerd in ons pittoreske dorp.

Kijk op onze programma pagina om te zien welke artiesten we gecontracteerd hebben. De entree in de tent is zo als altijd weer gratis. Kom op zaterdag kijken naar de paardenkeuringen, meedoen mag natuurlijk ook (als je een paard hebt)

 

De kermis start al op donderdag voor degenen die het echt niet meer kunnen afwachten.

ast veel plezier en we verheugen ons erop jullie allemaal weer te zien na die lange afwezigheid.

De paardenmarkt

handelenDe paardenmarkt wordt sinds 1461 in Beusichem georganiseerd.

Bestond de paardenmarkt in de eerste eeuwen uit de handelsplaats van de Betuwe van paarden, tegenwoordig is de paardenmarkt uitgegroeid tot een feest weekend met allerlei activiteiten zoals de kermis, de paardenmarkt, een braderie en diverse artiesten in de feest tent. De stichting heeft zich als doel gesteld om de paardenjaarmarkt te laten groeien tot het evenement voor jong en oud van de Betuwe. Hiervoor organiseren we kinderprogramma's en voorzien we in amusement in de vorm van optredens voor de volwassenen. Volg de regionale kranten in de maanden rondom juni en U krijgt een beeld wat anderen vinden van dit evenement.