Programma 2023

De artiesten op de vrijdagavond 

 

The Rivals

 

The Rivals is een Nederlandse feestband die in 2009 werd opgericht. De bandleden hebben allemaal een indrukwekkende muzikale achtergrond en hebben hun sporen verdiend in de muziekindustrie. Hun ervaring resulteert in een krachtig geluid dat meteen de aandacht van het publiek trekt.

Met hun uitgebreide repertoire, variërend van disco en soul tot rock en pop, weten The Rivals altijd de juiste sfeer te creëren. De band past zich moeiteloos aan aan het publiek en maakt van elke gelegenheid een succes. Of het nu gaat om een intiem huwelijksfeest of een groot festival, The Rivals weten elke locatie om te toveren tot een feestlocatie.


De band is niet alleen muzikaal sterk, maar ook visueel aantrekkelijk. Het oog wil immers ook wat! The Rivals zijn altijd onberispelijk gekleed en zorgen voor een professionele uitstraling op het podium. Het publiek wordt meegenomen in een visueel spektakel met spectaculaire licht- en geluidseffecten.
In de loop der jaren heeft de band veel podia veroverd en een grote schare trouwe fans opgebouwd. Met hun energieke en gepassioneerde optredens overtuigen ze het publiek keer op keer. De leadzanger van de band is een charismatische performer die het publiek als geen ander weet te betrekken. De andere bandleden zijn stuk voor stuk vakmensen die met enthousiasme en plezier hun instrumenten bespelen.
Kortom, The Rivals is een band die niet mag ontbreken op een feestelijke gelegenheid. Met hun opzwepende muziek en gepassioneerde optredens weten ze het publiek keer op keer te raken en een onvergetelijke avond te bezorgen.

 

De artiesten op de zaterdagmiddag

MCM, LIVE ON STAGE!

MCM

We kennen MCM van voorgaande jaren waar ze ons telkens weer wisten te verrassen met de geweldige hoeveelheid talent die onze jongste muzikanten uitstralen. Met een

MCM

groot concert zullen de leerlingen van Music Coach Marieke een tal van nummers gaan spelen.

MCM, de inmiddels bekende muziekschool van Marieke Immink, geeft zowel zang, slagwerk en gitaarlessen aan beginners en gevorderden.

Allerlei muziekstijlen zullen aan bod gaan komen, gezongen en gespeeld door de leerlingen hetzij alleen of in groepsverband.
Daarnaast zullen ook de leraren hun kunnen laten zien (en horen) met een speciaal gevormde lerarenband.

Reden genoeg om zoveel talent samen op het podium mee te maken, want Beusichem heeft wellicht meer popstars dan je op het 1e gezicht zou vermoeden..

 

 

De artiesten op de zaterdagavond

 

FLAME

flameFLAME Coverband “NEXT LEVEL” is een spetterende muzikale sensatie met energieke performers, bruisend van talent en ervaring!
Flame Coverband is een band die bekend staat om hun energieke en interactieve shows. Tijdens hun optredens word je als publiek meegezogen in een wereld van muzikale hoogtepunten die elkaar in razend tempo opvolgen. De professionele lichtshow, podium uitstraling en weergaloze medleys en mash-ups maken de show geheel van deze tijd en een genot om naar te kijken en luisteren.
Flame Coverband heeft een breed repertoire aan hits uit verschillende decennia en genres, van rock tot pop en van disco tot dance. De band past zich moeiteloos aan aan de wensen van het publiek en weet altijd de juiste sfeer te creëren. Hierdoor weten ze op elk evenement een geweldige show neer te zetten die het publiek niet snel zal vergeten.
De bandleden van Flame Coverband zijn stuk voor stuk ervaren en getalenteerde muzikanten die hun sporen hebben verdiend in de muziekindustrie. Hierdoor weten ze precies hoe ze het publiek moeten bespelen en hoe ze de perfecte show neer kunnen zetten. Dit maakt Flame Coverband tot een geweldige keuze voor elk evenement waarbij je een professionele en energieke show wilt neerzetten.


Lotte         : Vocals
Remy        : Guitar
Johan        : Keys & Vocals
Mart         : Drums
Remon     : Bass

 

Dweilorkesten op zondag 

Er spelen de Korenmaaiers uit Beusichem, Burengerucht uit Buren, Amicitia uit Lienden en de Papklepels uit Culemborg, ieder afwisselend een half uur tot 18:00 uur.
 

Pap(k)lepels

Muziekvereniging de Papklepels is een blaaskapel die met groot plezier muziek maakt. Hun optredens vinden vaak plaats op feesten en partijen maar bijvoorbeeld ook bij huldigingen en jaarlijks terugkomende activiteiten, zoals de Nationale Bloesemtocht, Carnaval, het Oktoberfeest van de Engelse legerbasis in Mönchengladbach en het Fruitcorso in Tiel.

De muziek van de Pap(k)lepels is zeer gevarieerd, naast de gouwe oude nummers zoals Radar Love, Non, Non rien n’a changé en The Lion Sleeps Tonight, zijn er ook Hollandse klassiekers te horen zoals Verliefd Zijn (Guus Meeuwis), Het Slavenkoor en Schatje Mag Ik je Foto. Verder zitten er ook een aantal happy hardcore-knallers en danceklassiekers in het repertoire. Het streven is om ieder jaar de selectie uit te breiden.

 

 

 

Burengerucht

Blablaaskapel burengeruchtaskapel Burengerucht kun je vinden op feesten, markten, bruiloften, verjaardagen, dweildagen, Koningsdag, braderieën, rommelmarkten en ga zo maar door. Voor een vrolijke noot op jouw feest, eventuele boekingen en verdere informatie, kun je contact opnemen met André van Mourik.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Korenmaaiers Beusichem

De Korenmaaiers is het dweilorkest van Excelsior. In dit onderdeel wordt vooral muziek gespeeld die je buiten op straat hoort. De Korenmaaiers dweilen ieder jaar bijvoorbeeld over de Beusichemse Feestmarkt en Kermis. Maar ook treden zij als Zwarte Piet op rondom Sinterklaas in Amersfoort en doen zij mee aan blaaskapellen festivals zoals de Zoelense Dweildag. De Korenmaaiers oefenen om de week op woensdagavond in ‘t Zoetzand onder leiding van Cees van Leeuwen.

 

Amicitia Lienden

Blaaskapel amicitia Lienden bestaat uit muzikanten van muziekvereniging Amicitia die het leuk vinden om hun “andere” muzikale klanken te laten horen. Ze zijn in 2011 begonnen met deze kapel en inmiddels hebben we al vele leuke optredens mogen verzorgen. De groep bestaat momenteel uit 16 muzikanten van uiteenlopend niveau en verschillende muziekverenigingen.