Programma 2022

De artiesten op de vrijdagavond 

 

MMOOZZ

 

Small HangoverTour Poster CasualMmoozZ wordt gevormd door zes sprankelende persoonlijkheden waarvan Colin en Mendy de hoofdrol op zich nemen. Cijfer daarnaast zeker de overige 4 talentvolle muzikanten/zangers niet weg. Zowel Marcel, Maurice, Roel en Willem verstaan hun vak als geen ander.

MmoozZ is zo’n band die muziek is gaan maken vanuit een passie en dat hoor je terug! De dame en mannen van MmoozZ willen op een avond het liefst zo lang mogelijk spelen. Niet alleen de energie van de band is uniek, ze zijn ook altijd in voor een geintje op het podium. ‘De lol die de bandleden zelf hebben, is erg aanstekelijk’ is een veel gekregen reactie na een show van MmoozZ. We zeggen expres ‘show’, want ze geven geen optreden maar een show. Vanaf moment 1 trekken ze de aandacht van het publiek en die laten ze niet meer los.

 

De artiesten op de zaterdagmiddag

MCM, LIVE ON STAGE!

MCM

We kennen MCM van voorgaande jaren waar ze ons telkens weer wisten te verrassen met de geweldige hoeveelheid talent die onze jongste muzikanten uitstralen. Met een

MCM

groot concert zullen de leerlingen van Music Coach Marieke een tal van nummers gaan spelen.

MCM, de inmiddels bekende muziekschool van Marieke Immink, geeft zowel zang, slagwerk en gitaarlessen aan beginners en gevorderden.

Allerlei muziekstijlen zullen aan bod gaan komen, gezongen en gespeeld door de leerlingen hetzij alleen of in groepsverband.
Daarnaast zullen ook de leraren hun kunnen laten zien (en horen) met een speciaal gevormde lerarenband.

Reden genoeg om zoveel talent samen op het podium mee te maken, want Beusichem heeft wellicht meer popstars dan je op het 1e gezicht zou vermoeden..

 

De artiesten op de zaterdagavond

 

FUSEBOX

fusebox1De stoppen slaan door bij de shows van Fusebox! De beste en meest beschamende meezingers komen voorbij, Veelal verwerkt in vette medleys.
Feest, gekkigheid en bovenal gezelligheid staan centraal. Als een achtbaan gaan de mannen door alle genres heen; van Backstreet Boys tot Hazes, langs AC/DC richting Nielson, door een looping naar The Beatles.
Dat alles nét even origineler en met íets meer ballen dan je gewend bent. Als jij het naar je zin hebt… hebben zij het ook. Fusebox verveelt nooit!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dweilorkesten op zondag 

 


Er spelen de Korenmaaiers uit Beusichem, Burengerucht uit Buren, Amicitia uit Lienden en de Papklepels uit Culemborg, ieder afwisselend een half uur tot 18:00 uur.
 

Pap(k)lepels

Muziekvereniging de Papklepels is een blaaskapel die met groot plezier muziek maakt. Hun optredens vinden vaak plaats op feesten en partijen maar bijvoorbeeld ook bij huldigingen en jaarlijks terugkomende activiteiten, zoals de Nationale Bloesemtocht, Carnaval, het Oktoberfeest van de Engelse legerbasis in Mönchengladbach en het Fruitcorso in Tiel.

De muziek van de Pap(k)lepels is zeer gevarieerd, naast de gouwe oude nummers zoals Radar Love, Non, Non rien n’a changé en The Lion Sleeps Tonight, zijn er ook Hollandse klassiekers te horen zoals Verliefd Zijn (Guus Meeuwis), Het Slavenkoor en Schatje Mag Ik je Foto. Verder zitten er ook een aantal happy hardcore-knallers en danceklassiekers in het repertoire. Het streven is om ieder jaar de selectie uit te breiden.

 

 

 

Burengerucht

Blablaaskapel burengeruchtaskapel Burengerucht kun je vinden op feesten, markten, bruiloften, verjaardagen, dweildagen, Koningsdag, braderieën, rommelmarkten en ga zo maar door. Voor een vrolijke noot op jouw feest, eventuele boekingen en verdere informatie, kun je contact opnemen met André van Mourik.

 

 

 

 

 

 

 

  

Korenmaaiers Beusichem

De Korenmaaiers is het dweilorkest van Excelsior. In dit onderdeel wordt vooral muziek gespeeld die je buiten op straat hoort. De Korenmaaiers dweilen ieder jaar bijvoorbeeld over de Beusichemse Feestmarkt en Kermis. Maar ook treden zij als Zwarte Piet op rondom Sinterklaas in Amersfoort en doen zij mee aan blaaskapellen festivals zoals de Zoelense Dweildag. De Korenmaaiers oefenen om de week op woensdagavond in ‘t Zoetzand onder leiding van Cees van Leeuwen.

 

Amicitia Lienden

Blaaskapel amicitia Lienden bestaat uit muzikanten van muziekvereniging Amicitia die het leuk vinden om hun “andere” muzikale klanken te laten horen. Ze zijn in 2011 begonnen met deze kapel en inmiddels hebben we al vele leuke optredens mogen verzorgen. De groep bestaat momenteel uit 16 muzikanten van uiteenlopend niveau en verschillende muziekverenigingen.